ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ταλέντα προσκαλεί η Σχολή Καλών Τεχνών

 

Αθήνα 18.5.2013, 12:22

Το Τμήμα Εικαστικών Τεχνών της Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα καλεί όσους νομίζουν ότι έχουν ιδιαίτερη καλλιτεχνική προδιάθεση και το επιθυμούν να υποβάλουν αιτήσεις για κρίση και υπαγωγή τους στο τμήμα σπουδών της κατηγορίας αυτής.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι απολυτηρίου τριταξίου Γυμνασίου, ή ενδεικτικού προαγωγής από αντίστοιχη τάξη εξαταξίου ή επταταξίου ή οκταταξίου Γυμνασίου ή ισοτίμου τίτλου Σχολείου Μέσης Εκπαίδευσης του εσωτερικού ή εξωτερικού.

Η επιτροπή Εισιτηρίων εξετάσεων του Τμήματος διαπιστώνει με απόφαση της την υπαγωγή των υποψηφίων στην προαναφερόμενη κατηγορία, προκειμένου να συμμετάσχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις ακαδημαϊκού έτους 2013-2014 για το Τμήμα Εικαστικών Τεχνών, στην κατηγορία χωρίς απολυτήριο Λυκείου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ. 1β της Υπουργικής απόφασης
Φ151/2925/Β6/2010 (ΦΕΚ 55/25.1.2010).

Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων υποβάλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών (Πατησίων 42) από 3 μέχρι και 10 Ιουνίου 2013 και ώρες 11.00 π.μ. – 1.00 μ.μ. και είναι τα εξής :
Α. Αίτηση συμμετοχής.
Β. Απολυτήριο τριταξίου Γυμνασίου, ή ενδεικτικού προαγωγής από
αντίστοιχη τάξη εξαταξίου ή επταταξίου ή οκταταξίου
Γ. Γυμνασίου ή ισοτίμου τίτλου Σχολείου Μέσης Εκπαίδευσης
(επικυρωμένο φωτοαντίγραφο).
Δ. Φάκελλος με μέχρι 15 έργα (σχέδια – χρώματα).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved