ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ξεκίνησαν οι εισαγωγικές εξετάσεις για το PIERCE

 

Αθήνα 29.5.2013, 23:4

Οι υποψήφιοι για εισαγωγή σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου PIERCE για το σχολικό έτος 2013-14 θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν στις εισαγωγικές εξετάσεις για την ικανότητα στην Αγγλική γλώσσα τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 στις 6 μ.μ.

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος - PIERCE είναι ένας ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός, πλήρως ισότιμος με τα Ελληνικά δημόσια γυμνάσια και λύκεια. Στεγάζεται στο campus του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, έκτασης 240 στρεμμάτων, στην Αγία Παρασκευή.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου του κολλεγίου, "η βάση των σπουδών στο PIERCE είναι το πολύπλευρο και διευρυμένο πρόγραμμα διδασκαλίας, το υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικό δυναμικό, η διαρκής επικοινωνία με τους γονείς και η ισότιμη και υπεύθυνη αντιμετώπιση όλων των μαθητών. Οι απόφοιτοι του σχολείου έχουν υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας σε πανεπιστημιακές σχολές της Ελλάδος, της Ευρώπης και των ΗΠΑ, καθώς και στις εξετάσεις για τίτλους ξένων γλωσσών".

Ως μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, το PIERCE δέχεται αιτήσεις για υποτροφίες και οικονομική βοήθεια σε μαθητές οι οποίοι αριστεύουν ή αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Το σχολικό έτος 2012-13 ικανοποιήθηκε το 83% των αιτήσεων αυτών.

Το PIERCE προσφέρει επίσης αθλητικές υποτροφίες στην κολύμβηση και στο τέννις σε υποψήφιους μαθητές της Α’ Γυμνασίου, οι οποίοι επιδεικνύουν ιδιαίτερο ταλέντο και ενδιαφέρον για τα αθλήματα αυτά. Ένα από τα μεγάλα δυνητικά κέρδη αυτού του προγράμματος είναι ότι προετοιμάζει τους μαθητές για να διεκδικήσουν αθλητικές υποτροφίες σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ μετά την αποφοίτησή τους από το PIERCE.

Τα δίδακτρα του PIERCE για το 2013-14 ανέρχονται σε: € 8149 για κάθε μία τάξη από τις Α’, Β’ και Γ’ Γυμνασίου και σε: €7664 για την Α’ Λυκείου, €7016 για την Β’ Λυκείου και €6512 για την Γ’ Λυκείου.

Για πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων: www.pierce.gr, τηλέφωνα 210-6009800 εσωτ 1136 ή 1161.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved