ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Πρόσκληση για την απόκτηση δεύτερου πτυχίου από το ΔΠΘ

 

Αθήνα 20.6.2013, 12:54

Το Πανεπιστήμιο Θράκης καλεί τους απόφοιτους των Πανεπιστημιακών Τμημάτων των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, των παραγωγικών Σχολών Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, των ΤΕΙ ή των ισοτίμων προς αυτά Σχολών, και των Ανώτερων Σχολών διετούς κύκλου σπουδών, που επιθυμούν να καταταγούν στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου για την απόκτηση και άλλου πτυχίου, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν από 1 μέχρι 15 Νοεμβρίου 2013:
α) Αίτηση στη Γραμματεία του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.
β) Αντίγραφο πτυχίου ή πιστοποιητικό ολοκλήρωσης σπουδών. Σε περίπτωση που δεν αναγράφεται αριθμητικά ο βαθμός πτυχίου, ο υποψήφιος θα πρέπει να προσκομίσει και πιστοποιητικό, στο οποίο να αναγράφονται αναλυτικά οι βαθμοί των μαθημάτων που απαιτούνται για την εξαγωγή του βαθμού πτυχίου.
2. Προκειμένου περί αιτήσεων κατατάξεως Πτυχιούχων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής, μαζί με τα πιο πάνω δικαιολογητικά θα συνυποβάλλουν και βεβαίωση του Διαπανεπιστημιακού Οργανισμού Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ), περί ισοτιμίας του τίτλου σπουδών ή από το όργανο που έχει την αρμοδιότητα αναγνώρισης του τίτλου σπουδών.
3. Το ποσοστό των κατατασσόμενων στο παραπάνω Τμήμα, σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία είναι:
α) των πτυχιούχων πανεπιστημίων και πτυχιούχων ανώτερων σχολών διετούς κύκλου 4% επί του αριθμού των εισακτέων, και
β) των πτυχιούχων ΤΕΙ ή ισοτίμων προς αυτά ποσοστό 5% επί του αριθμού εισακτέων του Τμήματος.
4. Με απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος (αρ. συν. 8/11-6-2013) δεν θα γίνουν δεκτοί για κατάταξη στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Π.Σ. του Δ.Π.Θράκης πτυχιούχοι ανώτερων σχολών υπερδιετούς κύκλου σπουδών λόγω μη αντιστοιχίας ή συνάφειας με το Τμήμα μας.
5. Κατατάσσονται στο 3ο εξάμηνο σπουδών όλοι οι ανωτέρω πτυχιούχοι πανεπιστημίων, παραγωγικών σχολών αξιωματικών ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, ΤΕΙ ή των ισοτίμων προς αυτά σχολών και των ανώτερων σχολών διετούς κύκλου σπουδών και εξετάζονται στα παρακάτω μαθήματα:
- Μαθηματικά
- Ηλεκτρικά Κυκλώματα
- Προγραμματισμός Υπολογιστών

Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν από 1 έως 20 Δεκεμβρίου 2013. Η κλίμακα βαθμολογίας ορίζεται από μηδέν μέχρι το είκοσι (0-20) για κάθε βαθμολογητή. Βαθμός του μαθήματος είναι ο μέσος όρος του αθροίσματος της βαθμολογίας των δύο βαθμολογητών. Εξεταστές θα είναι Καθηγητές που ορίσθηκαν από τη Συνέλευση του Τμήματος. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα τηλέφωνα 25410 79012, 79035.

Τα παραπάνω προβλέπονται από τις διατάξεις των ν. 3404/2005 άρθ. 15, 3467/2006 άρθ. 26 και 3794 άρθ. 25 και των υπ’ αριθμ. Φ2/121871/Β3/3-11-2005, Φ.2/125186/Β3/22-11-06 Υ.Α. και Φ.2/63260/Β3/22-6-2007.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved