ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Καταδικάζει τη βία στα Πανεπιστήμια η ΠΟΣΔΕΠ

 

Αθήνα 8.7.2013, 23:52

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΠΟΣΔΕΠ) καταδικάζει τα φαινόμενα βίας που σημειώθηκαν σήμερα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και καλεί την πανεπιστημιακή κοινότητα να απομονώσει τις "δυναμικές μειοψηφίες", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα δίνει τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα: "Σήμερα, ομάδα νεαρών ατόμων, προσπάθησαν να εισβάλλουν με τη βία στην αίθουσα συνεδριάσεων του Συμβουλίου Ιδρύματος για να ματαιώσουν τη συνεδρίαση του. Η ειρωνία είναι ότι στο όνομα της “προστασίας του Δημόσιου Πανεπιστημίου” οι μειοψηφίες αυτές προσπάθησαν να αποτρέψουν να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για τη στέγαση και τη σίτιση των φοιτητών, σε μια περίοδο που η κρίση έχει χτυπήσει όχι μόνο τα Ιδρύματα μας, όχι μόνο εμάς, αλλά και φυσικά και τους φοιτητές μας.

Η ΠΟΣΔΕΠ ζητά απ’ όλα τα όργανα του Πανεπιστημίου "να μην πτοούνται από τέτοιες ενέργειες, να συνεδριάζουν κανονικά και να αγνοούν τις μειοψηφικές αυτές εκδηλώσεις, οι οποίες μη έχοντας έρρεισμα στην πλειοψηφία της κοινότητας, θα μείνουν μετέωρες".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved