ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Τα ιδιωτικά σχολεία θα αποφασίζουν για την ενισχυτική διδασκαλία

 

Αθήνα 12.9.2013, 22:12

Με απόφαση του υπουργείου Παιδείας, τα ιδιωτικά σχολεία θα αποφασίζουν για την κάθε είδους ενισχυτική διδασκαλία, την ενίσχυση της γλωσσομάθειας και τη διδασκαλία, στο πλαίσιο διευρυμένου ωρολογίου προγράμματος, των διδασκόμενων γνωστικών αντικειμένων πέραν των οριζομένων από το υποχρεωτικό ωρολόγιο πρόγραμμα και μέχρι 40 ώρες την εβδομάδα.

Τα ωρολόγια προγράμματα των διδασκόμενων γνωστικών αντικειμένων πέραν των οριζόμενων από το υποχρεωτικό ωρολόγιο πρόγραμμα να υποβάλλονται σε τρία αντίτυπα στον Σχολικό Σύμβουλο για θεώρηση, ο οποίος θα επιστρέφει ένα θεωρημένο αντίγραφο στο Σχολείο και ένα θα στέλνει για ενημέρωση στον Διευθυντή ΠΕ.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved