ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Αναστολή λειτουργίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

 

Αθήνα 20.9.2013, 22:12

Την συμβολική αναστολή της λειτουργίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, την Δευτέρα και την Τρίτη 23 και 24 Σεπτεμβρίου, αποφάσισε ομόφωνα η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, αντιδρώντας στο μέτρο της διαθεσιμότητας διοικητικών υπαλλήλων.

Η Σύγκλητος διαπιστώνει αντικειμενική αδυναμία λειτουργίας των υπηρεσιών του Πανεπιστημίου και εκφράζει τη ριζική αντίθεσή της στην ένταξη διοικητικών υπαλλήλων του Ιδρύματος σε καθεστώς διαθεσιμότητας, "χωρίς να ληφθούν υπόψη αριθμητικά και αξιολογικά κριτήρια των διοικητικών δομών, που το ίδιο το υπουργείο Παιδείας καθόρισε. Η υλοποίηση της διαθεσιμότητας θέτει ολοσχερώς σε κίνδυνο τις διοικητικές λειτουργίες σημαντικών δομών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που προσφέρουν, εκτός από το διοικητικό, εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο", τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η Σύγκλητος θα συνεδριάσει εκτάκτως την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου για να εξετάσει τις δυσμενείς εξελίξεις που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα, σε συντονισμό με τις διοικήσεις των άλλων επτά Πανεπιστημίων που επίσης θίγονται από το μέτρο της διαθεσιμότητας.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved