ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εκπαιδευτικοί ΔΕ

Αθήνα 20.10.2013, 22:56

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης το επόμενο διάστημα αποφάσισε η γενική συνέλευση των προέδρων των τοπικών ΕΛΜΕ το Σάββατο, ανακοινώνει η ΟΛΜΕ.

Ειδικότερα, αποφάσισε: 
α. 31/10/2013:: Πανεκπαιδευτικά Συλλαλητήρια σε όλες τις πόλεις της χώρας σε συνεργασία με τις άλλες εκπαιδευτικές οργανώσεις.
β. 6/11/2013: Συμμετέχουμε στη γενική πανεργατική απεργία. Παίρνουμε όλα εκείνα τα μέτρα για τη στήριξή της, όπως: Περιοδείες στα σχολεία, έκδοση υλικού (αφίσσας, κ.λπ.), πανώ στα σχολεία, κ.ά. Οργανώνουμε τα απεργιακά συλλαλητήρια και τη μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών σε αυτά. 
γ. Το συντονισμό της δράσης με όλα τα σωματεία για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία των κινητοποιήσεων σε κάθε περιοχή. Αξιοποιούμε τις Επιτροπές Αγώνα των ΕΛΜΕ. 
δ. Νέες Γ.Σ. ΕΛΜΕ και Γ.Σ. Προέδρων μετά τις 6/11 για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων. 
Συνέντευξη
Εν τω μεταξύ, η ΟΛΜΕ θα παραχωρήσει αύριο Δευτέρα 21 Οκτωβρίου συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της, με θέματα:
α. Οι επιπτώσεις της πολιτικής κυβέρνησης-τρόικας στο δημόσιο σχολείο και τους εκπαιδευτικούς
β. Στοιχεία από τα προβλήματα που παρουσιάζονται (κενά προσωπικού, τεχνητές υπεραριθμίες, περικοπές δαπανών και υπηρεσιών,  μεταφορά μαθητών κ.λπ.)
γ. Η συνέχιση των αγώνων των εκπαιδευτικών.
δ. Παρουσίαση στοιχείων από Ευρωπαϊκή Έρευνα για τις επιπτώσεις των εφαρμοζόμενων πολιτικών λιτότητας και περικοπών στην εκπαίδευση.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved