ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Βραβείο EFQM στον ΕΟΠΠΕΠ

Αθήνα 19.11.2013, 21:17

Το Διεθνές Πιστοποιητικό “Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία” του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΟΠΠΕΠ κ. Ιωάννης Βουτσινάς, κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης «Αριστεία 2013», που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), ως εθνικός εταίρος του EFQM (European Foundation for Quality Management).  

Ο ΕΟΠΠΕΠ πιστοποιήθηκε στο πρώτο επίπεδο του διεθνώς αναγνωρισμένου μοντέλου EFQM “Committed to Excellence in Europe” και είναι από τους πρώτους οργανισμούς του ευρύτερου δημόσιου τομέα (ΝΠΙΔ) που έχει λάβει τέτοια διάκριση.

Κατά την παραλαβή ο Διευθύνων Σύμβουλος Ιωάννης Βουτσινάς παρουσίασε επιγραμματικά το ευρύτατο πεδίο δραστηριοτήτων του ΕΟΠΠΕΠ (αδειοδότηση ιδιωτικών εκπαιδευτικών φορέων και φορέων πιστοποίησης γνώσεων πληροφορικής, ανάπτυξη του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων και του εθνικού συστήματος πιστοποίησης προσόντων των καταρτιζομένων αλλά και των επαγγελματιών, πιστοποίηση των επαγγελματικών προσόντων και αντίστοιχων προγραμμάτων σπουδών, υποστήριξη της συμβουλευτικής και του επαγγελματικού προσανατολισμού ανά την επικράτεια κ.ά.), και υπογράμμισε: «Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού συνδέει την επιχειρηματικότητα της ιδιωτικής εκπαίδευσης με τους κανόνες και το θεσμικό πλαίσιο που ορίζει το κράτος σε ζητήματα παιδείας. Σε αυτό το πλαίσιο  έχουμε θέσει ψηλά τον πήχη σε θέματα ποιότητας και επιχειρηματικής αριστείας: εφόσον  ζητάμε από τους ιδιώτες να είναι συνεπείς και αξιόπιστοι ως προς την ποιότητα των  υπηρεσιών που παρέχουν, πρέπει εμείς πρώτοι  να έχουμε αξιολογηθεί αντικειμενικά ως προς την ποιότητα των δικών μας παρεχόμενων υπηρεσιών».

Ο ΕΟΠΠΕΠ είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από τον υπουργό Παιδείας. 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved