ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
«Τα δημοτικά σχολεία υπολειτουργούν»

Αθήνα 20.11.2013, 18:9

Ελλείψει εκπαιδευτικών υπολειτουργούν τόσο τα Δημοτικά Σχολεία του Αναμορφωμένου Προγράμματος όσο και τα ολοήμερα, καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ιλίου. Ενδεικτικά αναφέρουν ότι το 6ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου έχει ακάλυπτες 90 διδακτικές ώρες στο σύνολο του προγράμματός του.

Επίσης, αναφέρουν ότι οι σχολικοί σύμβουλοι (υπεύθυνοι διαμόρφωσης και διεκπεραίωσης εκπαιδευτικών προγραμμάτων) πεισματικά προτείνουν και υπογράφουν προγράμματα, τα οποία είναι αδύνατον να εφαρμοστούν, ενώ η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας αδυνατεί να εκτελέσει τα καθήκοντά της, προβαίνοντας ταυτόχρονα σε σφάλματα και μεροληπτικές ενέργειες. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η φήμη κατάργησης του θεσμού του ολοήμερου σχολείου.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved