ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συνεργασία του Ιονίου Πανεπιστημίου με το ΤΡΑΚΥΑ Αδριανούπολης

Αθήνα 22.11.2013, 19:30

Προγραμματική συμφωνία συνεργασίας μεταξύ του Ιόνιου Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου ΤΡΑΚΥΑ της Αδριανούπολη υπέγραψαν στην έδρα του τουρκικού Πανεπιστημίου οι πρυτάνεις Αναστασία Σαλή - Παπασαλή και Yener Yoruk, αντίστοιχα.

Η συμφωνία εστιάζει στα εξής σημεία:
1. Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο TRAKYA (Αδριανούπολης) συνάπτουν σχέσεις ακαδημαϊκής συνεργασίας και ακαδημαϊκών ανταλλαγών, που αφορούν σε προπτυχιακούς φοιτητές, μεταπτυχιακούς φοιτητές, διδάκτορες – μεταδιδακτορικούς, μέλη ΔΕΠ, διδάσκοντες, ερευνητές κ.λπ. στα εξής επιστημονικά αντικείμενα: Ιστορικές Σπουδές, Μουσικές Σπουδές, Τουρκικές Σπουδές και Πολιτισμό, Οθωμανική Παλαιογραφία, Οθωμανικά Αρχεία, κ.λπ. 
2. Τα δύο Πανεπιστήμια θα δρομολογήσουν συνεργασίες για κοινές ακαδημαϊκές, ερευνητικές ή καλλιτεχνικές δραστηριότητες, μέσω των Γραφείων Διεθνών Σχέσεων των δυο Ιδρυμάτων. 
3. Τα δυο Πανεπιστήμια θα αλληλοενημερώνονται μέσω των Γραφείων Διεθνών Σχέσεων των δυο Ιδρυμάτων σχετικά με ακαδημαϊκές δραστηριότητες κοινού ενδιαφέροντος, που θα πραγματοποιούνται στις αντίστοιχες ακαδημαϊκές κοινότητες. 

Τέλος, η συμφωνία εκφράζει την επιθυμία των δυο Πανεπιστημίων για συνεργασία, αλλά κανένα από τα δύο Ιδρύματα δεν μπορεί να απαιτήσει οικονομικές υποχρεώσεις έναντι του άλλου, χωρίς να έχει προηγηθεί συμφωνία, που θα περιλαμβάνει οικονομικές δεσμεύσεις των δύο συμβαλλομένων Ιδρυμάτων. Κάθε συμφωνία, που θα αφορά οικονομικά ζητήματα, θα γίνεται αντικείμενο ξεχωριστής διαπραγμάτευσης και θα στηρίζεται στη διαθεσιμότητα πόρων για κάθε συμβαλλόμενο Ίδρυμα.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved