ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Από 3-10 Ιουλίου οι αιτήσεις Ελλήνων εξωτερικού (29/6/06)


Αθήνα 29.6.2006, 13:02
Από το υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε πριν απο λίγο ότι όσοι υπάγονται στις ειδικές κατηγορίες των τέκνων Ελλήνων του εξωτερικού και των τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων αποσπασμένων στο εξωτερικό και επιθυμούν να λάβουν μέρος στις ειδικές εξετάσεις με τις ειδικές αυτές κατηγορίες για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, πρέπει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους στην αρμόδια επιτροπή που εδρεύει για την Αθήνα στο υπουργείο (Μητροπόλεως 15, Αθήνα, 1ος όροφος, γραφεία 120-121, είσοδος απ’ την οδό Πεντέλης 2) και για τη Θεσσαλονίκη στη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ανατ. Θεσσαλονίκης (Σαπφούς 44, Θεσσαλονίκη) από
3-10 Ιουλίου 2006 και ώρες 08:30-14:00.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει μέσα στην παραπάνω προθεσμία, η οποία είναι αποκλειστική και δεν πρόκειται να δοθεί παράταση, να υποβάλουν οι ίδιοι ή με νόμιμο εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους:
α) Αίτηση και μηχανογραφικό δελτίο η υποβολή του οποίου γίνεται ηλεκτρονικά
β)Τα προβλεπόμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά ένταξης στην ειδική κατηγορία.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας δεν είναι επιτρεπτή ούτε δυνατή για οποιοδήποτε λόγο υποβολή αίτησης και μηχανογραφικού δελτίου.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved