ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Βοήθεια στο «Χαμόγελο του Παιδιού» υποσχέθηκαν οι πρυτάνεις

Αθήνα 13.12.2013, 23:58

Χείρα συνεργασίας προς τον πρόεδρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλο, έτειναν τα μέλη της 74ης Συνόδου των Πρυτάνεων των Ελληνικών Πανεπιστημίων, επισημαίνοντας ότι τα Πανεπιστήμια, τα οποία συνδυάζουν τη δραστήρια και ζωντανή φοιτητική κοινότητα με το υψηλού επιπέδου επιστημονικό δυναμικό, μπορούν να συνεργαστούν και να υποστηρίξουν ουσιωδώς το κοινωνικό έργο του Οργανισμού.

«Αγάπη και αλληλεγγύη είναι το αίτημα της σκληρής για τους αδύνατους εποχής που ζούμε», δήλωσε ο πρύτανης του ΑΠΘ και προεδρεύων της Συνόδου των Πρυτάνεων, καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος. «Το Χαμόγελο του Παιδιού πραγματώνει αυτά τα ιδανικά. Οι δράσεις και οι στοχεύσεις του διασταυρώνονται με το κοινωνικό ρόλο των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων. Η σύμπραξη των δύο φορέων μπορεί να οδηγήσει σε κοινές δράσεις και συνέργειες με πολλαπλασιαστικά και ποιοτικά οφέλη για όλους τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται την περίοδο της κρίσης».

Στην έναρξη της δεύτερης ημέρας των εργασιών της Συνόδου, ο κ. Γιαννόπουλος παρουσίασε το πολύπλευρο έργο του Οργανισμού, δίνοντας έμφαση σε πεδία και τομείς στους οποίους θα μπορούσε να αναπτυχθεί συνεργασία με την ακαδημαϊκή κοινότητα. 
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved