ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ενημέρωση μαθητών για το Διαδίκτυο

Αθήνα 9.1.2014, 19:22

Πρόγραμμα επισκέψεων σχολείων στο κεντρικό κτήριο του υπουργείου Παιδείας στο Μαρούσι και σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα νέων τεχνολογιών, με θέμα: «Το Διαδίκτυο στη ζωή μας: Μάθηση, Ψυχαγωγία, Ασφάλεια», οργανώνει το υπουργείο, για μαθητές της Ε’ και της Στ’ Δημοτικού σχολείου, καθώς και μαθητές Α’, Β’ και Γ’ Γυμνασίου, σχολικών μονάδων  Α’, Β’, Γ’, Δ’ Αθήνας, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής και Πειραιά.
 
Σήμερα πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσκεψη μαθητών από το 66ο Γυμνάσιο Αθηνών, κατά τη διάρκεια της οποίας οι μαθητές ενημερώθηκαν  για τη χρήση του Διαδικτύου, τις δυνατότητες που προσφέρει στη Μάθηση, στην Επικοινωνία, στην Πληροφόρηση και στην Ψυχαγωγία, αλλά και για θέματα που αφορούν στην ασφαλή χρήση του Διαδικτύου.

Η ενημερωτική παρουσίαση έχει βιωματικό χαρακτήρα, με τη χρήση φορητών Η/Υ, διαδραστικού πίνακα, εργαλείων Web 2.0 και εκπαιδευτικών λογισμικών, η διάρκειά της είναι 60 λεπτά και μπορούν να την παρακολουθήσουν έως και 30 μαθητές.

Οι επισκέψεις θα πραγματοποιούνται από τις 9 Ιανουαρίου 2013 έως και τις 15 Μαΐου 2014 (μια επίσκεψη κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, ώρες 10:00-11:30).

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved