ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Αναγνώριση της Ιατρικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Αθήνα 22.1.2014, 19:32

Την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου αναγνώρισε πρόσφατα ο ΔΟΑΤΑΠ. Πρόκειται για την πρώτη και μοναδική Σχολή μη κρατικού Πανεπιστημίου που έχει κριθεί ως ισότιμη των αντίστοιχων Σχολών των Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 6 χρόνια και η γλώσσα διδασκαλίας είναι η Αγγλική. Πέρα από τις βασικές επιστήμες, το πρόγραμμα εισάγει την Κλινική Πρακτική και Κλινική Εργασία στους σπουδαστές από το πρώτο έτος σπουδών. Αυτή η πρακτική προσέγγιση συνεχίζεται και στα έξι χρόνων σπουδών. 

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το πτυχίο Ιατρικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου αναγνωρίζεται διεθνώς και αποτελεί τη βάση για συνέχιση μεταπτυχιακών σπουδών. Όσοι αποφοιτήσουν θα μπορούν να ασκήσουν επάγγελμά σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και σε άλλα διεθνή συστήματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. 

Για μια ολοκληρωμένη ενημέρωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Εισδοχής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στο τηλ.: +357-22713001, ή ηλεκτρονικά με τον κ. Ανδρέα Τζιωνή, Λειτουργό Εισδοχής Φοιτητών στο A.Tzionis@euc.ac.cy.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved