ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Εορτασμοί στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης

Αθήνα 8.5.2014, 22:16

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ανωτατοποίηση του, το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το ΤΕΦΑΑ Σερρών, που αποτελούν πλέον τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, διοργανώνουν Επετειακή Εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 και ώρα 19:00, στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΑΠΘ, περίπου 13.000 απόφοιτοι, 200 κάτοχοι Μεταπτυχιακού (Master) και 100 διδάκτορες πέρασαν από τα έδρανα και τις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης τα τελευταία 30 χρόνια.

Η διεθνής αναγνώριση του ερευνητικού έργου του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης συνοψίζεται σε: 1.808 άρθρα τα τελευταία 6 χρόνια (ΜΟ 301,3/ έτος), 1.734 ετεροαναφορές/έτος  2013 = 34,7 ανά μέλος ΔΕΠ, 38 μέλη/έτος σε επιτροπές επιστημονικών συνεδρίων, καθώς και μεγάλο αριθμό ερευνητικών προγραμμάτων. 

Το 15% του ανθρώπινου δυναμικού του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης κατέχει διοικητικές θέσεις σε διεθνείς ακαδημαϊκούς, ερευνητικούς οργανισμούς και επιστημονικές εταιρείες. Πολλοί διακεκριμένοι, παγκοσμίως, αθλητές είναι απόφοιτοι του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ.

Το ΤΕΦΑΑ παρέχει σπουδές επικεντρωμένες στον υψηλό αθλητισμό αλλά και την άσκηση, την αναψυχή, τη φυσική δραστηριότητα με στόχο την προάσπιση και αποκατάσταση της υγείας του ανθρώπου, τη διάπλαση του χαρακτήρα του, την πνευματική σωματική και ψυχική του ισορροπία

Σκοπός του ΤΕΦΑΑ είναι να προάγει την επιστήμη της ΦΑ και του αθλητισμού μέσω της ακαδημαϊκής και εφαρμοσμένης διδασκαλίας και έρευνας, να παρέχει εφόδια για την κατάρτιση των φοιτητών/τριων για την επιστημονική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία, να συμβάλει στην πρόοδο του ελληνικού αθλητισμού και ταυτόχρονα να καλλιεργεί και να διαδίδει την αθλητική ιδέα καθώς και να συμβάλλει στην προώθηση της άσκησης και της φυσικής αγωγής, ως βασικού παράγοντα βελτίωσης της ποιότητας της ζωής.

«Το ΤΕΦΑΑ είναι θεματοφύλακας και προαγωγός του αθλητισμού, της άσκησης αναψυχής και των ολυμπιακών ιδεωδών ενώ ταυτόχρονα είναι εστία έρευνας και αθλητικής παιδείας», καταλήγει η ανακοίνωση.


© Proslipsis.gr. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της Εφημερίδας.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved