ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΑΠΘ: Σε νέα βάση οι διαθεσιμότητες

Αθήνα 18.6.2014, 15:32

Την επανεκκίνηση της υπόθεσης της διαθεσιμότητας σε νέες βάσεις, με επαναφορά των διοικητικών υπαλλήλων στις θέσεις τους και στη συνέχεια την αξιολόγηση των διοικητικών δομών των Πανεπιστημίων, λαμβάνοντας υπόψη την αρχή της αναλογικότητας, ζητά από το υπουργείο Παιδείας με ψήφισμά της η Σύγκλητος του ΑΠΘ.

Η Σύγκλητος διαπιστώνει ότι :
1. Οι θέσεις που διατίθενται στο ΑΠΘ στο  πλαίσιο της κινητικότητας σε καμία  περίπτωση δεν καλύπτουν τις ανάγκες του Ιδρύματος και δεν αποκαθιστούν την βλάβη που υπέστη από την απομάκρυνση των υπαλλήλων του.
2. Δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα από τον Δεκέμβριο του 2013  μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας και των Πανεπιστημίων και
3. Η μέχρι τώρα εφαρμογή του μέτρου της διαθεσιμότητας έγινε χωρίς αξιολόγηση των διοικητικών δομών των Πανεπιστημίων, όπως παραδέχτηκε ο νέος υπουργός Παιδείας.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved