ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Στάση εργασίας στην Ιατρική Σχολή

Αθήνα 26.6.2014, 18:23

Τετράωρη στάση εργασίας για την Πέμπτη και την Παρασκευή 26 και 27 Ιουνίου, αντίστοιχα, από τις 10:00 έως τις 14:00, αποφάσισε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Μελών Διδακτικού - Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, αντιδρώντας στη διαθεσιμότητα - απόλυση των διοικητικών υπαλλήλων της Σχολής.

«Η Ιατρική Σχολή Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αθήνας εν γένει στηρίζεται ισότιμα για την επιτέλεση του έργου τους στο διδακτικό, στο ερευνητικό αλλά και διοικητικό δυναμικό του. Ο πρόσφατος μνημονιακός Νόμος για τη διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων κατά τρόπο πρωτοφανή και άδικο απογύμνωσε κυρίως το Πανεπιστήμιο Αθήνας, το μεγαλύτερο και ιστορικότερο Πανεπιστήμιο της χώρας, από τον πυλώνα των διοικητικών υπαλλήλων», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Το ελάχιστο διοικητικό προσωπικό που παραμένει αδυνατεί να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες του Πανεπιστημίου και ουσιαστικά το οδηγεί στο κλείσιμο. Η Γ.Σ. του Συλλόγου Μελών ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής θεωρεί ότι η διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων πλήττει βαρύτατα τα μέλη ΔΕΠ στην άσκηση των ακαδημαϊκών καθηκόντων και με αγωνία ζητάει από τη Κυβέρνηση και τον αρμόδιους Υπουργούς να αλλάξουν την απόφαση τους καθώς διαφορετικά η Ιατρική Σχολή Αθηνών δεν θα μπορεί πλέον να λειτουργήσει. Στηρίζοντας τον δίκαιο αγώνα των διοικητικών υπαλλήλων αποφασίζει ομόφωνα τετράωρη προειδοποιητική στάση εργασίας των μελών Δ.Ε.Π. την Πέμπτη και Παρασκευή 26-27/6/2014 από τις 10:00 έως τις 14:00».
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved