ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ζητά επαναλειτουργία των τμημάτων τουρισμού

Αθήνα 4.8.2014, 15:23

Την επαναλειτουργία των δύο προπτυχιακών τμημάτων τουρισμού των Πανεπιστημίων Αιγαίου και Πειραιώς, αντίστοιχα, ζητεί ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, καθηγητής Πάρις Τσάρτας, με αφορμή την προχθεσινή συνάντηση και τις δηλώσεις των υπουργών Παιδείας και Τουρισμού για την τουριστική εκπαίδευση.

Τα δύο αυτά τμήματα δημιουργήθηκαν το 2008 και καταργήθηκαν το 2013, χωρίς καμιά αιτιολογία, σύμφωνα με τον κ. Τσάρτα. «Ο πρώην υπουργός Παιδείας, κ. Αρβανιτόπουλος, είχε δεσμευτεί ότι θα λειτουργούσαν το ακαδημαϊκό έτος 2014-15, πράγμα που τελικά δεν έγινε», αποκαλύπτει ο πρύτανης και επισημαίνει την ανάγκη, στις όποιες συζητήσεις αφορούν την τουριστική εκπαίδευση, να εμπλακούν άμεσα τα δύο ενδιαφερόμενα πανεπιστήμια, καθώς διαθέτουν τη σχετική εμπειρία, τις υποδομές και το προσωπικό για τα τουριστικά θέματα.  
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved