ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Αναπληρωτές: Ενστάσεις έως και 1 Αυγούστου (27/7/06)


Αθήνα 27.7.06, 14:02
Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο, το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι περιλαμβάνονται στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών και επιθυμούν να υποβάλουν ενστάσεις για τυχόν προβλήματα στην καταχώριση της προϋπηρεσίας και του χρόνου κτήσης και βαθμού πτυχίου, ότι οι ενστάσεις θα υποβάλλονται μόνο στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στα οποία οι υποψήφιοι υπέβαλαν την αίτηση ένταξης στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών, μέχρι και την 1η Αυγούστου 2006.

Για διευκόλυνση των ενδιαφερομένων έχει καταχωρισθεί ειδικό έντυπο ένστασης, το οποίο θα συμπληρώνεται αποκλειστικά από τον ίδιο.

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved