ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Εξετάσεις στο ΤΕΕ θα δίνουν οι μηχανικοί εξωτερικού (27/7/06)


Αθήνα 27.7.2006, 15:34
M
ε απόφαση των υπουργών ΠΕΧΩΔΕ και Παιδείας τροποποιείται η διαδικασία χορήγησης άδειας άσκησης επαγγέλματος σε διπλωματούχους Μηχανικούς Ανωτάτων σχολών του εσωτερικού και ισότιμων ανωτάτων σχολών του Εξωτερικού.

Ειδικότερα, προβλέπεται ότι όσοι μηχανικοί των παραπάνω κατηγορίων δεν έχουν λάβει την επαγγελματική ισοτιμία από το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικής Ισοτιμίας Τίτλων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Σ.Α.Ε.Ι.) σε εφαρμογή των διατάξεων του π.δ. 165/2000, όπως ισχύει, μπορούν να την αποκτήσουν δίνοντας προφορικές εξετάσεις στο Τεχνικό Επαγγελματικό Επιμελητήριο (ΤΕΕ).

Επισημαίνεται ότι το ΣΑΕΙ αναγνωρίζει τίτλους σπουδών εξωτερικού που έχουν αποκτηθεί ακόμη και μετά από σπουδές τριετούς διάρκειας, στο πλαίσιο κοινοτικής οδηγίας για την ελεύθερη διακίνηση των εργαζομένων.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved