ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Δωρεάν φροντιστήρια στο Δήμο Αμαρουσίου

Αθήνα 26.8.2014, 11:6

Πρόγραμμα δωρεάν φοίτησης σε φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών και Μέσης Εκπαίδευσης για κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτους συμπολίτες μας, υλοποιεί και φέτος ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου. Αιτήσεις υποβάλλονται από 1 μέχρι 12 Σεπτεμβρίου 2014.        

Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και συγκεκριμένα σε μαθητές με γονείς ανέργους, πολύτεκνες οικογένειες, μονογονεϊκές οικογένειες και οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα.

«Οι θέσεις φοίτησης εξασφαλίζονται χάρη στην αγαστή συνεργασία και στο υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης των ιδιοκτητών φροντιστηρίων της πόλης μας, οι οποίοι, βάσει των δυνατοτήτων τους, διαθέτουν δωρεάν συγκεκριμένο αριθμό θέσεων και για συγκεκριμένες τάξεις για τις παραπάνω κατηγορίες μαθητών», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού. 

Για την επιλογή των μαθητών συναξιολογούνται από τους κοινωνικούς λειτουργούς: οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, η κατάσταση της υγείας και το προσωπικό ενδιαφέρον των υποψηφίων.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα απαιτείται η κατάθεση των ακόλουθων δικαιολογητικών:
1. Εκκαθαριστικό 2014.
2. Φωτοτυπία ταυτότητας.
3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
4. Φωτοτυπία κάρτας ανεργίας. 
5. Αίτηση (συμπληρώνεται στο Γραφείο).
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 09:00-13:00, στα τηλέφωνα: τηλ.: 213-2031920 - 921.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved