ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Μνημείο χαρακτηρίσθηκε το κτήριο της Γαλλικής Σχολής των Αθηνών

Αθήνα 16.9.2014, 19:9

Μνημείο χαρακτήρισε η Διεύθυνση Νεότερης και Σύγρονης Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού το κεντρικό κτήριο της Γαλλικής Σχολής των Αθηνών (École Françcaise d’ Athènes),  ιδιοκτησίας Γαλλικού Δημοσίου, που βρίσκεται στο Δήμο Αθηναίων στο Κολωνάκι και περικλείεται από τις οδούς Διδότου, Σίνα, Μερλιέ και Πρασσά.

Κατόπιν αυτού, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, απαγορεύεται οποιαδήποτε επέμβαση επί του ανωτέρω κτιρίου (επισκευές, συντήρηση, προσθήκη) ή οποιαδήποτε οικοδομική δραστηριότητα πλησίον αυτού, χωρίς προηγουμένως να ζητηθεί η έγκριση της παραπάνω Διεύθυνσης.

Μνημείο χαρακτηρίσθηκε από την ίδια υπηρεσία και το Δημοτικό Σχολείο της ΤΚ Χάρακα Δήμου Μονεμβάσιας, ΠΕ Λακωνίας, Περιφέρειας Πελοποννήσου. 
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved