ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές εξ αποστάσεως

Αθήνα 22.9.2014, 12:12

Τα τελευταία χρόνια οι σπουδές από απόσταση γνωρίζουν μεγάλη άνθιση, που οφείλεται τόσο στην εξέλιξη της τεχνολογίας, όσο και στις διαμορφωθείσες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες. Μεταξύ των ιδρυμάτων που προσφέρουν αναγνωρισμένες σπουδές εξ αποστάσεως είναι και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το μεγαλύτερο ελληνικό πανεπιστήμιο εκτός συνόρων, το οποίο έχουν επιλέξει για τη φοίτησή τους χιλιάδες ενδιαφερομένοι από την Ελλάδα.

Τα προγράμματα των εξ αποστάσεως σπουδών είναι είτε πλήρους είτε μερικής φοίτησης ώστε να καλύπτουν τις πολλαπλές ανάγκες των ενδιαφερομένων. 

Τα προγράμματα μερικής φοίτησης, έχουν διάρκεια φοίτησης που τη διαμορφώνει ο σπουδαστής (μπορεί να φθάσει έως και τα 4 έτη στα μεταπτυχιακά και έως τα 6 έτη στα προπτυχιακά), έχουν το ίδιο συνολικό κόστος (απλά μοιράζεται σε περισσότερες δόσεις), έχουν την ίδια αναγνώριση, γίνονται στην ελληνική γλώσσα και δίνουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές να κερδίσουν πολύτιμο χρόνο και χρήμα, χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθούν από το σπίτι τους, να εγκαταλείψουν την εργασία τους ή ακόμη και την παράλληλη φοίτηση σε κάποιο άλλο πρόγραμμα.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει αυτή τη στιγμή 15 μεταπτυχιακά και 4 προπτυχιακά προγράμματα εξ αποστάσεως με ένα πρόγραμμα που συνεχώς εμπλουτίζεται.

Την περίοδο αυτή συνεχίζεται η υποβολή των αιτήσεων χειμερινού εξαμήνου, όσων ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα Μεταπτυχιακά εξ Αποστάσεως στις επιστήμες της Αγωγής (8 κατευθύνσεις), στη Σχολική Ψυχολογία, τη Δημόσια Διοίκηση, το ΜΒΑ, την Κοινωνική Εργασία, τη Διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας, είτε στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και το Ευρωπαϊκό Δημόσιο Δίκαιο και Πολιτική. 

Να αναφέρουμε πως το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ξεκινά πλέον να προσφέρει και προπτυχιακά προγράμματα εξ αποστάσεως προσφέροντας σπουδές στην Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία, τη Ψυχολογία, τη Διοικηση των Επιχειρήσεων και τα Παιδαγωγικά (η Προδημοτική και Δημοτική Εκπαίδευση θα προσφερθούν από το εαρινό εξάμηνο). 

Σε όλα τα προγράμματα σπουδών (προπτυχιακά και μεταπτυχιακά) υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς πιστωτικών μονάδων σε αντίστοιχα μαθήματα από προηγούμενες σπουδές της ιδίας βαθμίδας ακόμη και αν αυτές δεν έχουν ολκληρωθεί, πράγμα που σημαίνει πως υπάρχει αντίστοιχο όφελος σε χρόνο αλλά και κόστος σπουδών.

Για όλους τους εξΆ Ελλάδος ενδιαφερόμενους προσφέρονται υποτροφίες από 35% - 50% στα δίδακτρα. Η έναρξη του Χειμερινού εξαμήνου θα γίνει στις αρχές Οκτωβρίου και λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. 

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά και όσοι  ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφθούν την ειδική ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου www.unic-greece.gr ή να απευθυνθούν στα τηλέφωνα του Γραφείου Ελλάδος  8011000709 (από σταθερό) ή στο 6972406560 (από κινητό).
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved