ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Mediterranean Professional Studies: Προγράμματα σπουδών για την Ειδική Αγωγή και τις μαθησιακές δυσκολίες

Proslipsis.gr | Αθήνα 15.10.2014, 20:15

Η προώθηση της σωστής επαγγελματικής εκπαίδευσης και πρακτικής και η δημιουργία ειδικών παιδαγωγών ικανών να αξιολογούν τις μαθησιακές δυσκολίες παιδιών και ενηλίκων με επιστημονικό τρόπο και να παρεμβαίνουν σε αυτές αποτελεσματικά, είναι o σκοπός του Τομέα Ειδικής Αγωγής του Mediterranean Professional Studies. Ενός τομέα που προσφέρει σύγχρονα πιστοποιημένα επαγγελματικά προγράμματα σπουδών (Μεταπτυχιακές Πιστοποιήσεις- Advanced Professional Diplomas και Επαγγελματικά Σεμινάρια- Professional Certificates) στα παιδαγωγικά και την ειδική αγωγή.

Ειδικότερα:
- Επαγγελματικό Σεμινάριο (Professional Certificate) στη Δυσλεξία – Δυσαριθμησία: οι Αριθμοί Πέρα από τους Κανόνες. Ένα πρόγραμμα που διδάσκεται σε αποκλειστικότητα από τον τομέα Ειδικής Αγωγής του MPS, που είναι επίσημος χορηγός της Ελληνικής Εταιρείας Δυσλεξίας. 
- Επαγγελματικό Σεμινάριο (Professional Certificate) στο Θεατρικό Παιχνίδι. Στόχος του προγράμματος είναι η γνωριμία των συμμετεχόντων με το χώρο του θεάτρου και συγκεκριμένα με το θεατρικό παιχνίδι ως παιδαγωγικό εργαλείο. Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση του προγράμματος οι απόφοιτοι λαμβάνουν πιστοποίηση στο Θεατρικό Παιχνίδι από τον ισχυρό βρετανικό φορέα πιστοποίησης NCFE.

Επιπλέον, το Mediterranean Professional Studies, σε αποκλειστική συνεργασία με την ISON Psychometrica, προσφέρει εκπαίδευση και πιστοποίηση στα πλέον έγκυρα και αξιόπιστα κλινικά εργαλεία, όπως MMPI-2, DSM V, BAI, BDI, PDQ 4, BFQ2, 16PF, TOM, E-MELLON, JOB 1. 

Συνέχεια
Το Mediterranean Professional Studies (MPS) αποτελεί φυσική συνέχεια του Mediterranean College. Λειτουργεί με βάση την ελληνική νομοθεσία (Ν 4093/2012) ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 και προσφέρει σύγχρονα και πιστοποιημένα προγράμματα σπουδών στους κλάδους της Συμβουλευτικής, Ψυχολογίας, Ειδικής Αγωγής, Λογοθεραπείας, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουρισμού – Ναυτιλίας, Πληροφορικής και Μηχανικής. Σε συνεργασία με φορείς πιστοποίησης, όπως το Pearson, το NCFE, η CISCO, η TUV, η Microsoft και η ISON Psychometrica, το Mediterranean Professional Studies (MPS) προσφέρει Advanced Professional Diplomas (μεταπτυχιακές πιστοποιήσεις), Professional Diplomas (επαγγελματικές εξειδικεύσεις), Higher National Diplomas (HNDs), Executive Diplomas και Professional Certificates (επαγγελματικά σεμινάρια), διάρκειας από λίγες ώρες έως δύο έτη. Οι προαναφερθείσες συνεργασίες προσδίδουν αξιοπιστία και κύρος στα προγράμματα  του MPS, αλλά και ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και έρευνας στους σπουδαστές του. 

* Στοιχεία επικοινωνίας Mediterranean Professional Studies
- Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, www.medcollege.edu.gr/mps,  info@medcollege.edu.gr 
- Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779 / 2310 547708-808, www.medcollege.edu.gr/mps, info@medcollege.edu.gr. 
- Πανελλαδικό τηλεφωνικό κέντρο, χωρίς χρέωση, μόνο από σταθερό: 800 11 939393.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved