ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Την Κρήτη επισκέπτεται ο υπουργός Παιδείας

Proslipsis.gr | Αθήνα 30.10.2014, 14:09

Θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Πανεπιστημίου Κρήτης, του Πολυτεχνείου Κρήτης και του ΤΕΙ Κρήτης συζήτησε με εκπροσώπους των τριών Ιδρυμάτων, αλλά και με παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος επισκέπτεται την Κρήτη.

Ειδικότερα, συζητήθηκε το θέμα της ίδρυσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης δύο τμημάτων Διοίκησης Τουρισμού, ένα για έλληνες φοιτητές και ένα στην αγγλική γλώσσα με δίδακτρα για φοιτητές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσαν και οι επιστημονικές, ερευνητικές και διοικητικές επιδόσεις του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς και τα προβλήματα που προκύπτουν από την μειωμένη χρηματοδότηση και την έλλειψη επιστημονικού και διοικητικού προσωπικού.

Τέλος, συζητήθηκε το πρόγραμμα υποστήριξης καινοτομίας που διοργανώνει το ΤΕΙ μαζί με το Πανεπιστήμιο, το Πολυτεχνείο και τα ερευνητικά κέντρα της Κρήτης. Ειδικό ενδιαφέρον είχε η συζήτηση για τα αποτελέσματα του προγραμμάτων «Αθηνά».

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων έγινε γνωστό ότι στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα για τον ορυκτό πλούτο, που απευθύνεται σε φοιτητές εκτός ΕΕ και περιλαμβάνει δίδακτρα, υπεβλήθησαν 90 αιτήσεις για 20 θέσεις.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved