ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ποιά μαθήματα μπορούν να διδάξουν οι καθηγητές γυμνασίων - λυκείων (25/8/06)
 


Αθήνα 25.8.2006
Λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και έπειτα από σχετική γνωμάτευση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, το υπουργείο Παιδείας καθόρισε τα μαθήματα που μπορούν να διδάσκουν οι εκπαιδευτικοί των γυμνασίων και ενιαίων λυκείων της χώρας (πίνακα θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο).

Τα μαθήματα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Α’ και Β’ ανάθεσης. Με τα μαθήματα πρώτης (Α’) ανάθεσης οι εκπαιδευτικοί καλύπτουν το υποχρεωτικό τους ωράριο, ενώ με τα μαθήματα δεύτερης (Β’) ανάθεσης συμπληρώνουν το υποχρεωτικό τους ωράριο ή καλύπτουν εκπαιδευτικές ανάγκες.

Η αντιστοιχία θα ισχύσει από το τρέχον σχολικό έτος 2006 −2007.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε πίνακα με την αντιστοιχία καθηγητών – μαθημάτων. Ο πίνακας έχει τη μορφή εικόνας και όταν την ανοίξετε πιθανόν θα χρειαστεί να την μεγαλώσετε (zoom).

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Πίνακας με τα μαθήματα

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved