ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Τα προσόντα των Συντονιστών Εκπαίδευσης Εξωτερικού

Proslipsis.gr | Αθήνα 4.1.2015, 19:38

Τα προσόντα, τα κριτήρια και τη διαδικασία επιλογής των Συντονιστών Εκπαίδευσης Εξωτερικού καθορίζει απόφαση του υπουργού παιδείας.

Για την επιλογή Συντονιστών Εκπαίδευσης του Εξωτερικού, οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν αίτηση κατόπιν έκδοσης σχετικής προκήρυξης που εκδίδει η Διεύθυνση Παιδείας Ομογενών Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ξένων και Μειονοτικών Σχολείων και έχει χαρακτήρα πρόσκλησης ενδιαφέροντος. Η επιλογή γίνεται κατόπιν σύνταξης πινάκων κατάταξης των υποψηφίων.

Υποψήφιοι για τις θέσεις Συντονιστών Εκπαίδευσης του Εξωτερικού είναι κατά τις διατάξεις του αρ. 14 παρ. 6 του Ν. 4027/2011, εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εφόσον έχουν:
α) Δωδεκαετή (12ετή) τουλάχιστον αναγνωρισμένη υπηρεσία στην εκπαίδευση, από την οποία τα 10 έτη αφορούν σε δημόσια (ή αναγνωρισμένη αντίστοιχη προϋπηρεσία) σχολεία Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και μέχρι 31 Αυγούστου του σχολικού έτους κατά το οποίο υποβάλλεται η αίτηση.
β) Άριστη γνώση (Γ2/C2) της γλώσσας της χώρας απόσπασης ή της αγγλικής, γαλλικής, γερμανικής ή ισπανικής, όταν αυτή δεν είναι η γλώσσα της χώρας απόσπασής τους.

Η απόφαση δημοσιεύεται στο τεύχος Β' αρ. 3494/29 Δεκεμβρίου 2014 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved