ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Διευκρινίσεις για τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών στο εξωτερικό

Αθήνα 14.5.2015, 16:49

Διευκρινίσεις για τον υπολογισμό των κενών για τις αποσπάσεις των εκπαιδευτικών στο εξωτερικό για το σχολικό έτος 2015 - 2016 του βορείου ημισφαιρίου και 2016 του νοτίου ημισφαιρίου, δίνει με εγκύκλιό του το υπουργείο Παιδείας.

1. Οι ώρες διδασκαλίας σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού ή ΤΕΓ, που καλύπτονται με διάθεση από εκπαιδευτικούς αποσπασμένους στα Πανεπιστήμια του εξωτερικού μέσω της ειδικής διαδικασίας πλήρωσης θέσεων με απόσπαση εκπαιδευτικών σε Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του εξωτερικού, δε θα λογιστούν ως κενές, καθώς θα συμπληρωθούν με τον ίδιο τρόπο λόγω ανανέωσης των συγκεκριμένων αποσπάσεων. Μόνο στην περίπτωση που κενωθούν οι θέσεις αυτές στα Πανεπιστήμια, εξαιτίας λύσης υπαλληλικής σχέσης ή μη ανανέωσης της απόσπασης στα Πανεπιστήμια λόγω μη υποβολής σχετικής αίτησης από τον ενδιαφερόμενο, τότε θα ληφθούν υπόψη για τον υπολογισμό κενών τόσο οι ώρες στα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού και τα ΤΕΓ όσο και οι ώρες διδασκαλίας στα Πανεπιστήμια του εξωτερικού.
2. Οι ώρες διδασκαλίας στα Πανεπιστήμια του εξωτερικού οι οποίες καλύπτονται με διάθεση μερική ή ολική από τους αποσπασμένους σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού ή ΤΕΓ μέσω της διαδικασίας απόσπασης εκπαιδευτικών σε σχολικές μονάδες του εξωτερικού, λογίζονται υπόψη στον υπολογισμό των κενών για αποσπάσεις, εφόσον οι αποσπάσεις των συγκεκριμένων εκπαιδευτικών δε θα ανανεωθούν σύμφωνα με τις ανωτέρω σχετικές εγκυκλίους (αρ. πρωτ. Φ.62590/Η2/22-04-2015 και Φ.821/71122/Η2/06-05-2015).

Στους σχετικούς πίνακες της εγκυκλίου αναγράφονται αναλυτικά οι ώρες απασχόλησης.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved