ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συνεργασία Διεθνούς Πανεπιστημίου - Deloitte Ελλάς

Αθήνα 14.5.2015, 10:49

Στην υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας με την εταιρεία συμβούλων και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Deloitte Ελλάς προχώρησε το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος. Η συνεργασία αυτή αναμένεται να δημιουργήσει έναν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων, ιδεών και τεχνογνωσίας μεταξύ των δύο φορέων. 

Η συμφωνία προβλέπει μεταξύ άλλων τη διοργάνωση κοινών εκπαιδευτικών δράσεων μέσω σεμιναρίων κατάρτισης, την ανάπτυξη ερευνητικών συνεργασιών, δράσεις στα πλαίσια της συμβουλευτικής εργασίας και των διπλωματικών εργασιών την από κοινού υποβολή προτάσεων σε εθνικά και διεθνή ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα, την ανταλλαγή απόψεων για την βελτίωση και την εναρμόνιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στις σύγχρονες απαιτήσεις τις αγοράς εργασίας και της επιχειρηματικότητας. 

Ως πρώτη δράση, δημιουργείται το Deloitte Business Seminar Series, μία σειρά σεμιναρίων με ομιλητές υψηλόβαθμα στελέχη/στελέχη διοίκησης της εταιρείας αποκλειστικά για τους φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος Executive MBA. Αυτά τα σεμινάρια θα προσφέρουν εξειδικευμένες γνώσεις από το πεδίο της εφαρμογής σε θέματα όπως η συμβουλευτική, η φορολογία, ο χρηματοοικονομικός έλεγχος, τα επενδυτικά κίνητρα και η διακυβέρνηση. 

«Με τη συμφωνία τίθεται σε νέα βάση και η δυνατότητα απόκτησης εργασιακής προϋπηρεσίας για τους φοιτητές, μέσω πρακτικής άσκησης, καθώς η Deloitte Ελλάς σκοπεύει να υποστηρίξει μέσω συμβουλευτικής - mentoring τους φοιτητές του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Η συμβουλευτική θα αφορά νέες επιχειρήσεις και επιχειρηματικά σχέδια για διαγωνισμούς καινοτομίας και pitching events«, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Πανεπιστημίου. 

Επίσης, εκφράζεται η θετική διάθεση από την Deloitte να προσφέρει θέσεις εργασίας  σε άριστους φοιτητές του Ιδρύματος και ειδικότερα σε φοιτητές που έχουν διακριθεί στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών που σχετίζονται με το πλήρες εύρος των συμβουλευτικών και ελεγκτικών υπηρεσιών στους τομείς των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, της ενέργειας, των τηλεπικοινωνιών/πληροφορικής, της βιομηχανίας και  του τουρισμού.

Το Πανεπιστήμιο
To Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (www.ihu.edu.gr) ιδρύθηκε το 2005 (Νόμος 3391) με έδρα τη Θεσσαλονίκη και είναι το πρώτο Ελληνικό δημόσιο Πανεπιστήμιο που προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα. Αποστολή του είναι να παρέχει ανώτατη εκπαίδευση σε έλληνες, αλλοδαπούς αλλά και ομογενείς που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στην Ελλάδα, καθώς και η προώθηση της χώρας ως διεθνούς εκπαιδευτικού προορισμού.

Στο Διεθνές Πανεπιστήμιο λειτουργούν τρεις Σχολές: η Σχολή Οικονομίας, Διοίκησης και Νομικών Επιστημών, η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και η Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved