ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Μεταβολή γνωστικού αντικειμένου καθηγητών Πανεπιστημίων

Αθήνα 11.1.2016, 13:28

Το υπουργείο Παιδείας ενέκρινε τη μεταβολή των γνωστικών αντικειμένων των παρακάτω καθηγητών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Αλέξανδρου Στρατηγού του Ιωάννη, καθηγητή πρώτης βαθμίδας της Ιατρικής Σχολής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από «Δερματολογία − Κλινική Μυκητολογία» σε «Δερματολογία − Αφροδισιολογία».

Δημοσθένη Δασκαλάκη του Ιωάννη, καθηγητή πρώτης βαθμίδας, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από «Βιομηχανική Κοινωνιολογία και Βιομηχανικές Σχέσεις με έμφαση στις πολιτικές αγοράς εργασίας», σε «Κοινωνιολογία: κοινωνική οργάνωση και θεσμοί».

Γεωργίου Γκότση του Νικολάου, Αναπληρωτή Καθηγητή, του Τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από «Μεθοδολογία και Ιστορία της Πολιτικής Επιστήμης και Οικονομικής», σε «Μεθοδολογία και Ιστορία της Οικονομικής».

Αποστολίας Γαλάνη του Κωνσταντίνου, Λέκτορα, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από «Διδακτική της Γεωγραφίας και των Επιστημών της Γης», σε «Διδακτική της Γεωγραφίας».

Κωνσταντίνου Μαλαφάντη του Δημητρίου, καθηγητή πρώτης βαθμίδας, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών της Αγωγής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από «Παιδαγωγική της Λογοτεχνίας», σε «Παιδαγωγική και Λογοτεχνία».

Ευαγγελίας Δάφνη του Δημητρίου, Επίκουρης Καθηγήτριας, του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από «Παλαιά Διαθήκη, Εισαγωγή, Ερμηνεία και Βιβλική Αρχαιολογία», σε «Παλαιά Διαθήκη−Μετάφραση των Εβδομήκοντα».

Γεωργίου Μαυροθαλασσίτη του Ιωάννη, Καθηγητή πρώτης βαθμίδας, του Τμήματος Ιατρικής της Μονοτμηματικής Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, από «Χημεία με έμφαση Μοριακή Ιατρική Χημεία», σε «Ιατρική Χημεία».

Ιωάννη Μελισσά του Αντωνίου, Καθηγητή πρώτης βαθμίδας, του Τμήματος Ιατρικής της Μονοτμηματικής
Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, από «Γενική Χειρουργική», σε «Χειρουργική - Χειρουργική Ογκολογία».

Οδυσσέα - Ιωάννη Ζώρα του Λύσανδρου, καθηγητή πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Ιατρικής της Μονοτμηματικής Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, από «Γενική Χειρουργική με έμφαση στη Χειρουργική Ογκολογία» σε «Χειρουργική Ογκολογία».

Γεωργίου Χαλκιαδάκη του Ελευθερίου, καθηγητή πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Ιατρικής της Μονοτμηματικής Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, από «Γενική Χειρουργική» σε «Γενική Χειρουργική−Χειρουργική Θώρακος».

Ιωάννη Ρωμανού του Σταύρου, Επίκουρου Καθηγητή, του Τμήματος Ιατρικής της Μονοτμηματικής Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, από «Γενική Χειρουργική», σε «Χειρουργική Ογκολογία».


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved