ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Αιτήσεις για ενισχυτική στο 2ο Γυμνάσιο Αυλώνα

Αθήνα 1.3.2016, 14:40

Σήμερα υποβάλλονται αιτήσεις εκπαιδευτικών των ειδικοτήτων Φιλολόγων και Μαθηματικών οι οποίοι επιθυμούν να απασχοληθούν στο πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας στο 2ο Γυμνάσιο Αυλώνα με Λυκειακές Τάξεις (Ε.Κ.Κ.Ν.Α). Οι αιτήσεις υποβάλλονται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, Ηρ. Πολυτεχνείου 9-11, 15344, Γέρακας.

Για να υποβάλλει κάποιος αίτηση θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στον ειδικό αξιολογικό πίνακα υποψηφίων αναπληρωτών του 2ου Γυμνασίου Αυλώνα με Λυκειακές Τάξεις (ΕΚΚΝΑ) για το σχολικό έτος 2015-2016, που καταρτίστηκε σύμφωνα με την υπΆ αριθμ. 22344/2-10-2015 Απόφαση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής.

Ανάρτηση
Εν τω μεταξύ στις ιστοσελίδες των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα αναρτηθούν σήμερα οι πίνακες κατάταξης των εκπαιδευτικών που κατέθεσαν αιτήσεις για την Ενισχυτική Διδασκαλία.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου Παιδείας αύριο, Τετάρτη 2 Μαρτίου,  θα κληθούν οι προσληφθέντες να υπογράψουν τις συμβάσεις εργασίας ώστε να ξεκινήσουν τα μαθήματα.Ήδη αρκετές Διευθύνσεις έχουν προχωρήσει σε σχετικές αναρτήσεις. Ακολουθούν ενδεικτικά κάποιες εξ αυτών: Δυτική Θεσσαλονίκη, Ανατολική Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Ροδόπη, Έβρος, Δράμα.© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved