ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ηλεκτρονικό Μητρώο για άτομα με αναπηρία στα σχολεία
 

Αθήνα 1.6.2016, 16:58

Σε πιλοτική εφαρμογή θέτει το υπουργείο Παιδείας το Ηλεκτρονικό Μητρώο Δεδομένων Μαθητών με Αναπηρία ή και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες, ηλικίας 4-25 ετών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική εγκύκλιο (θα τη βρείτε στα συνημμένα) σκοπός της πιλοτικής αυτής φάσης είναι η αναβάθμιση της ασφαλούς λειτουργίας, η βελτίωση των διαδικασιών και η γενικευμένη εφαρμογή του Μητρώου στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Στο πλαίσιο αυτό καλούνται οι Διευθυντές Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και Γενικής Εκπαίδευσης στις οποίες έχουν ενταχθεί και λειτουργούν Τμήματα Ένταξης, προγράμματα παράλληλης στήριξης, Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, Σχολικού Νοσηλευτή ή και παρέχεται ειδικός εξοπλισμός ή καταλλήλως προσαρμοσμένα σχολικά εγχειρίδια, καθώς και οι Προϊστάμενοι ΚΕΔΔΥ όλης της χώρας, να ενημερώσουν το προσωπικό Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης.

Επίσης, καλούντοι οι Διευθυντές των Ειδικών Δημοτικών Σχολείων της χώρας να θέσουν σε πιλοτική εφαρμογή το Ηλεκτρονικό Μητρώο Δεδομένων για όλους τους μαθητές με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ηλικίας 4-25 ετών και η αξιοποίηση του στην εκπαιδευτική διαδικασία έως την 30η Ιουνίου 2016 και να ενημερώσουν με τις παρατηρήσεις τους τη Διεύθυνση ΕΑΕ.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την εγκύκλιο για το Μητρώο.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Ηλεκτρονικό Μητρώο ΑΜΕΑ 162016.pdf

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved