ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συνεργασία ΑΠΘ - CAPP Κορέας

Αθήνα 6.6.2016, 14:08

Επιστημονική Συμφωνία υπεγράφη μεταξύ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του «Center for Axion and Precision Physics Research of the Institute for Basic Science - CAPP» του KAIST (Korea Advanced Inst of Science and Technology) της Κορέας. 

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016, στην Πρυτανεία, συμμετείχε ο Διευθυντής του CAPP, Καθηγητής Γιάννης Σεμερτζίδης ενώ από πλευράς ΑΠΘ συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Πρύτανη Έρευνας και Συντονισμού, Καθηγητής Θεόδωρος Λαόπουλος, η Αν. Πρύτανη Ανθρώπινων Πόρων, Καθηγήτρια Παρασκευή Αργυροπούλου - Πατάκα, η Αν. Πρύτανη Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Καθηγήτρια Δέσποινα Κλαβανίδου, η Αν. Πρύτανη Ακαδημαϊκών και Φοιτητικών Θεμάτων του ΑΠΘ, Καθηγήτρια Αριάδνη Στογιαννίδου, ο Πρόεδρος του Τμήματος Φυσικής, Κωνσταντίνος Χρυσάφης, οι Καθηγητές του Τμήματος Φυσικής, Χρήστος Ελευθεριάδης και Σπύρος Τζαμαρίας και η Προϊσταμένη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, Ελένη Κωτσάκη.

Η Συμφωνία προβλέπει την ενίσχυση της ακαδημαϊκής, εκπαιδευτικής και ερευνητικής συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, στο επιστημονική πεδίο της Φυσικής. Συγκεκριμένα, προβλέπει ανταλλαγές μελών ΔΕΠ και φοιτητών, κοινή ερευνητική δραστηριότητα σε προγράμματα, όπως π.χ. Erasmus Mundus, Erasmus+, Horizon, διοργάνωση εργαστηρίων, σεμιναρίων, θερινών σχολείων κ.α. 


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved