ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ελέγχους σε φορείς χορήγησης πιστοποιητικών πληροφορικής διενεργεί ο ΕΟΠΠΕΠ

Αθήνα 10.6.2016, 23:25

Ελέγχους στους πιστοποιημένους φορείς χορήγησης πιστοποιητικών πληροφορικής και χειρισμού Η/Υ Αθήνας και Θεσσαλονίκης διενεργεί ο ΕΟΠΠΕΠ.

Διμελή κλιμάκια του Οργανισμού θα ελέγξουν διεξοδικά την τήρηση όλων των όρων και προϋποθέσεων βάσει των οποίων έχουν πιστοποιηθεί οι εν λόγω φορείς.  

Στο αντίστοιχο Έντυπο Ελέγχου, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της ΚΥΑ 121929/Η (ΦΕΚ 2123/01-08-2014), οι ελεγκτές επιβεβαιώνουν επί τόπου, αφενός όλα τα δικαιολογητικά που οφείλει να προσκομίσει ο Φορέας στο φάκελο υποψηφιότητας για πιστοποίηση και αφετέρου την τήρηση των θεσμοθετημένων κριτηρίων πιστοποίησης. Ενδεικτικά αναφέρονται: εκσυγχρονισμός ανάλογα με τις εξελίξεις της τεχνολογίας, απρόσκοπτη πρόσβαση των ενδιαφερομένων στις υπηρεσίες του φορέα χορήγησης, ύπαρξη σχέσεων εργασίας του ανθρώπινου δυναμικού που απασχολεί ο Φορέας, επάρκεια Εξεταστικών Κέντρων, εξοπλισμού και προσωπικού, ηλεκτρονική υπηρεσία επιβεβαίωσης της γνησιότητας των πιστοποιητικών και πλήθος άλλων κριτηρίων που πρέπει να τηρούν οι Πιστοποιημένοι Φορείς  βάσει του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου.

Ο κατάλογος με όλους τους Πιστοποιημένους Φορείς χορήγησης Πιστοποιητικών γνώσης πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ στην Ελλάδα, το θεσμικό πλαίσιο για τη διαδικασία πιστοποίησης και εποπτείας των Φορέων αυτών κ.α., μπορείτε να τΆ αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ. 


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved