ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Σύμφωνο Συνεργασίας ΑΠΘ - Εθνικού Πανεπιστημίου της Σεούλ

Αθήνα 13.6.2016, 14:25

Σύμφωνο Συνεργασίας με το διεθνώς αναγνωρισμένο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σεούλ (Seoul National University) της Νότιας Κορέας, υπέγραψε ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Περικλής Μήτκας. 

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, στην Πρυτανεία του ΑΠΘ, επικεφαλής της αντιπροσωπείας του «Seoul National University», ήταν ο Κοσμήτορας της Σχολής Πληροφοριακών Συστημάτων και Πολιτικής Διαχείρισης, Καθηγητής Jun-Seok Ioseph Hwang. Εκ μέρους του ΑΠΘ συμμετείχαν η Αν. Πρύτανη Ακαδημαϊκών και Φοιτητικών Θεμάτων, Καθηγήτρια Αριάδνη Στογιαννίδου, ο Διευθυντής του Κέντρου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιάννης Σαλματζίδης και η Προϊσταμένη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, Ελένη Κωτσάκη.

Η συμφωνία προβλέπει την ακαδημαϊκή, εκπαιδευτική και ερευνητική συνεργασία μεταξύ των Ιδρυμάτων και θα δώσει την ευκαιρία σε Έλληνες καθηγητές και φοιτητές να επισκεφθούν και να εργαστούν σε ένα Πανεπιστήμιο που συμπεριλαμβάνεται στα 50 καλύτερα του κόσμου. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν ανταλλαγές μελών ΔΕΠ και υποψήφιων διδακτόρων ενώ προβλέπεται η συμμετοχή φοιτητών σε θερινά σχολεία. Το Πανεπιστήμιο της Σεούλ παρουσίασε και μια σειρά ανταγωνιστικών υποτροφιών για αλλοδαπούς φοιτητές που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Κορέα. Αρχικά η συνεργασία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των αντίστοιχων Τμημάτων της Πληροφορικής και της Πολυτεχνικής Σχολής και στη συνέχεια θα επεκταθεί και σε άλλες Σχολές και Τμήματα των δύο Ιδρυμάτων. 

* Στη φωτογραφία ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Περικλής Μήτκας, ο Κοσμήτορας της Σχολής Πληροφοριακών Συστημάτων και Πολιτικής Διαχείρισης, Καθηγητής Jun-Seok Ioseph Hwang και η Αν. Πρύτανη Ακαδημαϊκών και Φοιτητικών Θεμάτων, Καθηγήτρια Αριάδνη Στογιαννίδου.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved