ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Μετονομάζεται το Τμήμα Σλαβικών Σπουδών

Αθήνα 5.8.2016, 09:55

Σε Τμήμα Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας και Σλαβικών Σπουδών μετονομάζεται το Τμήμα Σλαβικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το Τμήμα έχει -μεταξύ άλλων- ως αποστολή να καλλιεργεί και να προάγει με τη διδασκαλία και την έρευνα, την γλώσσα-γλωσσολογία, τη λογοτεχνία, την ιστορία και τον πολιτισμό της Ρωσίας και των άλλων Σλαβικών Χωρών» και να παρέχει στη δημόσια διοίκηση τεκμηριωμένες πληροφορίες και επιστημονικά στοιχεία που να διευκολύνουν τη συνεργασία με τη Ρωσία και τις άλλες σλαβικές χώρες.

Στο Τμήμα Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας και Σλαβικών Σπουδών ιδρύονται οι ακόλουθες εισαγωγικές κατευθύνσεις: α) Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας, και β) Σλαβικών Σπουδών.

Το Τμήμα απονέμει ενιαίο πτυχίο και τίτλους σπουδών μέχρι και διδακτορικό δίπλωμα σε μία από τις εξής δυο κατευθύνσεις: α) Κατεύθυνση Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας και β) Κατεύθυνση Σλαβικών Σπουδών, οι οποίες θα αναγράφονται αντιστοίχως ρητώς στο πτυχίο και τους τίτλους σπουδών που χορηγεί το Τμήμα στους αποφοίτους του.

Η έναρξη της εκπαιδευτικής λειτουργίας της Κατεύθυνσης Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας ξεκινά από το ακαδημαϊκό έτος 2016 - 2017.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved