ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
«Ειδικό Ιστορικό Αρχείο» ορίσθηκε το Κέντρο Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης

Αθήνα 23.8.2016, 01:57

«Ειδικό Ιστορικό Αρχείο» χαρακτήρισαν το Κέντρο Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης τα συναρμόδια υπουργεία Εσωτερικών και Παιδείας.

Σκοπός του Ειδικού Ιστορικού Αρχείου είναι η καταγραφή, αρχειοθέτηση, συντήρηση, φύλαξη και διάθεση στους ερευνητές των εγγράφων και χειρογράφων, που αναφέρονται στη λειτουργία και εξέλιξη του Κέντρου Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης στον οποίο λειτουργεί το Αρχείο είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη στέγαση, την εξασφάλιση των κατάλληλων υποδομών και τη στελέχωση με το αναγκαίο προσωπικό του Αρχείου αυτού, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η σωστή λειτουργία του.

Η εποπτεία του Αρχείου ασκείται, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. ε’ του άρθρου 9 του Ν. 1946/1991, από τα Γενικά Αρχεία του Κράτους.

Για την άσκηση της εποπτείας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης και το οριζόμενο με την παρούσα απόφαση Ειδικό Ιστορικό Αρχείο, υποχρεούται να παρέχει κάθε διευκόλυνση και βοήθεια που ζητείται από τα Γενικά Αρχεία του Κράτους, προκειμένου να ασκούν τον ανωτέρω εποπτικό τους ρόλο.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved