ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Διευκρινήσεις για τη μεταφορά μαθητών νηπιαγωγείου

Αθήνα 9.9.2016, 18:23

Σχετικά με τη μεταφορά μαθητών νηπιαγωγείου, το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων διευκρινίζει τα παρακάτω.

1. Όσον αφορά στον αναγραφόµενο επί της άδειας κυκλοφορίας αριθµό καθήµενων επιβατών των ήδη κυκλοφορούντων σχολικών λεωφορείων, εξακολουθούν να ισχύουν οι διατάξεις µε τις οποίες αυτά είχαν αρχικά εγκριθεί. Τούτο σηµαίνει ότι ο αριθµός των καθήµενων επιβατών θα είναι µονοσήµαντα ορισµένος, δηλαδή επί του εγγράφου της αδείας θα αναγράφεται είτε ο συνολικός αριθµός των µεταφερόµενων νηπίων είτε αυτός των µαθητών δηµοτικού ή γυµνασίου, για τα σχολικά µεταφοράς νηπίων, δηµοτικού ή γυµνασίου αντίστοιχα. 

2. Είναι δυνατή η µεταφορά µαθητών νηπιαγωγείου, σε σχολικά λεωφορεία «δηµοτικού», δηλαδή σε καθίσµατα που προορίζονται για µεταφορά µαθητών δηµοτικού εφόσον τηρούνται οι προϋποθέσεις ασφαλούς µεταφοράς, ήτοι:
α. για τη µεταφορά των νηπίων χρησιµοποιούνται τα κατάλληλα συστήµατα συγκράτησης παιδιών σύµφωνα µε τα οριζόµενα στο σηµείο 2.1.1 του κανονισµού R44 ΟΕΕ/ΗΕ.
β. για τη στερέωση των συστηµάτων συγκράτησης παιδιών ακολουθούνται οι οδηγίες του κατασκευαστή που περιλαµβάνονται στο εγχειρίδιο χρήσης και εγκατάστασης.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved