ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιδρύματος Λαζαρίδη

Αθήνα 16.9.2016, 22:20

Eκπαιδευτικά προγράμματα για την ακαδημαϊκή χρονιά 2016 – 2017 εγκεκριμένα από το υπουργείο Παιδείας εξέδωσε, όπως και κάθε χρονιά, το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη. 
 Proslipsis.gr
Για την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά προτείνονται συνολικά 153 προγράμματα εκ των οποίων 33 αφορούν τους μαθητές των Ε΄και ΣΤ΄ τάξεων του Δημοτικού, 55 μαθητές Γυμνασίου και 65 μαθητές Λυκείου. Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα σχεδιάστηκαν εκ νέου και εμπλουτίστηκαν με σκοπό την ανάπτυξη των θεματικών ενοτήτων και την παροχή περισσότερων επιλογών. 

Επιθυμία του Ιδρύματος είναι να καλύψει κατά το μέγιστο δυνατό τα ενδιαφέροντα των μαθητών και να τους δώσει τα ερεθίσματα εκείνα που θα συμβάλλουν στη διεύρυνση των οριζόντων τους και την εξέλιξη των δυνατοτήτων τους.

Κατά το Ίδρυμα είναι διαίτερα σημαντικό και ενδιαφέρον η επιλογή των προγραμμάτων από τους εκπαιδευτικούς είναι να γίνει ύστερα από συζήτηση με τους μαθητές τους γιατί η εμπλοκή τους στη διαδικασία αυτή, αποτελεί παρότρυνση και για την ενεργό συμμετοχή τους στην παρακολούθηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Παράλληλα, η ενημέρωση των μαθητών από την πλευρά των εκπαιδευτικών για τον χώρο που θα επισκεφτούν και τη δραστηριότητα στην οποία θα συμμετάσχουν, συμβάλλει στην ορθή προετοιμασία τους σε γνωστικό και δημιουργικό επίπεδο. Proslipsis.gr

Τα Προγράμματα στηρίζουν Ακαδημαϊκοί, Πανεπιστημιακοί Δάσκαλοι, Άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών, Ψυχολόγοι, Παιδαγωγοί, Εμψυχωτές και Συγγραφείς.

Την προηγούμενη ακαδημαϊκή χρονιά 2015 – 2016, στο «Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη» πραγματοποιήθηκαν 514 προγράμματα τα οποία παρακολούθησαν 22.845 μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχει το Ίδρυμα Λαζαρίδη: http://www.laskaridou.gr.


ΠΙΝΑΚΑΣ
Τα εκπαιδευτικά Προγράμματα
© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved