ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ευρω-προβολή για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Αθήνα 21.9.2016, 14:42

Στις δράσεις επιμόρφωσης του προσωπικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αναφέρεται η ιστοσελίδα της Κομισιόν EPALE (Electronic Platform for Adult Learning in Europe).

Από το 2014 το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και η Διεύθυνση Διοικητικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ξεκίνησαν συνεργασία με σκοπό την επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού του Πανεπιστημίου. Οι δράσεις επιμόρφωσης απευθύνονται στα μέλη του διοικητικού προσωπικού, καθώς και στα μέλη του προσωπικού των κατηγοριών ΕΕΠ, ΕΔΙΠ και ΕΤΕΠ, με σημαντική συμβολή του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ).

Από το 2014 μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί 226 ώρες επιμόρφωσης, τις οποίες παρακολούθησαν 232 μέλη προσωπικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Τα αντικείμενα εκπαίδευσης καλύπτουν μία ευρεία γκάμα αντικειμένων, όπως διοίκηση δημόσιου τομέα, δεξιότητες τεχνολογιών πληροφορικής, δεξιότητες επικοινωνίας-συνεργασίας και πρώτες βοήθειες. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στις αίθουσες του ΔΙΚΕΠΠΕΕ «Σταύρος Νιάρχος». Οι δράσεις επιμόρφωσης συνεχίζονται και το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved