ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Σιγούν τα κινητά στα σχολεία (7/12/06)


Aθήνα 7.12.2006, 12:33
Με εγκύκλιο που απέστειλε σήμερα στις διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, το υπουργείο Παιδείας απαγορεύει στους μαθητές να φέρουν κινητά τηλέφωνα στους χώρους των σχολείων.

Στην εξαιρετική περίπτωση που μαθητής φέρει κινητό τηλέφωνο υποχρεούται, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του εντός του σχολικού χώρου, να το έχει εκτός λειτουργίας και μέσα στην τσάντα του.

Οι μαθητές που παραβαίνουν τον κανόνα θα τιμωρούνται παιδαγωγικά. Στο δημοτικό η αντιμετώπιση θα γίνεται με συνεργασία Διευθυντή, δασκάλων, σχολικού συμβούλου και γονέων. Στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι κυρώσεις θα είναι παρατήρηση, επίπληξη, μονοήμερη, διήμερη μέχρι και πενθήμερη αποβολή.

Το μέτρο αγγίζει και τους εκπαιδευτικούς, καθώς τους υποχρεώνει να έχουν εκτός λειτουργίας τα κινητά τους κατά την ώρα της διδασκαλίας, διαφορετικά θα υποπίπτουν σε πειθαρχικό αδίκημα και θα τιμωρούνται.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved