ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συστάθηκε κλάδος εκπαιδευτικών δραματικής τέχνης (3/1/07)


Αθήνα 3.1.2007, 23:02
Mε απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων Παιδείας και Οικονομικών συστήνεται στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση νέος κλάδος ΠΕ εκπαιδευτικού προσωπικού Δραματικής Τέχνης - Ανώτερης Εκπαίδευσης.

Τα τυπικά προσόντα διορισμού που θα πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι που θα προσληφθούν στο μέλλον στον κλάδο αυτό είναι: α) Πτυχίο Ιδιωτικής Δραματικής Σχολής αναγνωρισμένης ως ισότιμης με ανώτερη βαθμίδα εκπαίδευσης από το υπουργείο πολιτισμού ή από το ΙΤΕ, ή πτυχίο του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας και του Εθνικού Θεάτρου και β) πιστοποιητικό παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας.

Κατά την μεταβατική περίοδο μέχρι 31 Αυγούστου 2007 αντί του
πιστοποιητικού παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας γίνονται δεκτοί οι έχοντες παιδαγωγική κατάρτιση, σύμφωνα με την παρ. 4 του ν. 2525/1997.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved