ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Βιβλιοθήκες αποκτούν οι Εκκλησιαστικές Ακαδημίες (4/1/07)


Αθήνα 4.1.2007, 08:12
Βιβλιοθήκη ιδρύεται σε καθεμιά από τις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Βελλάς Ιωαννίνων και Ηρακλείου Κρήτης, με στόχο την ενίσχυση του εκπαιδευτικού και ερευνητικού τους έργου, την απόκτηση υλικού σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή, τον δανεισμό των φοιτητών, την εξυπηρέτηση των μελών του διδακτικού προσωπικού στα διδακτικά και ερευνητικά τους καθήκοντα, καθώς και την εξυπηρέτηση εν γένει ερευνητών.

Κάθε Βιβλιοθήκη θα οργανωθεί και θα λειτουργεί σε επίπεδο Τμήματος, ενώ θα προΐσταται υπάλληλος του κλάδου ΤΕ Βιβλιοθηκονόμων και σε περίπτωση που δεν υπηρετεί, υπάλληλος κατά σειρά των κλάδων ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού ή ΤΕ Διοικητικού − Λογιστικού ή ΤΕ Πληροφορικής. Ο Προϊστάμενος κάθε Βιβλιοθήκης υπάγεται στην άμεση εποπτεία του Γραμματέα της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας.

Σε κάθε Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία λειτουργεί Επιτροπή από μέλη του διδακτικού προσωπικού στην οποία συμμετέχει και ο Προϊστάμενος της Βιβλιοθήκης με έργο την εισήγηση προς τα αρμόδια όργανα όλων των επιστημονικών ζητημάτων για την οργάνωση και για την απρόσκοπτη λειτουργία της Βιβλιοθήκης, ιδίως δε στα θέματα προμήθειας των επιστημονικών βιβλίων, των περιοδικών και του λοιπού υλικού σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή καθώς και τα ζητήματα συνεργασίας με τις Βιβλιοθήκες των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved