ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Γραφεία διασύνδεσης ιδρύονται στις τουριστικές σχολές (4/1/2007)


Αθήνα 4.1.2007, 21:52
Γραφεία Διασύνδεσης (ή σταδιοδρομίας) ιδρύονται στις Ανώτερες Σχολές Τουριστικών Επαγγελμάτων με σκοπό τη σύνδεση των αποφοίτων του Οργανισμού Τουριστικής Εκπάιδευσης και Κατάρτισης (ΟΤΕΚ) με την αγορά εργασίας.

Γραφεία ιδρύονται τόσο σε κεντρικό (Κεντρική Υπηρεσία) όσο και σε περιφερειακό επίπεδο και ειδικότερα στις Σχολές: Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ρόδου (ΑΣΤΕΡ), Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αγ. Νικολάου (ΑΣΤΕΑΝ), ΕΠΑΣ Αναβύσου, ΕΠΑΣ Ηρακλείου, ΕΠΑΣ Ρόδου, ΕΠΑΣ Μακεδονίας, ΕΠΑΣ Κέρκυρας, ΕΠΑΣ Γαλαξειδίου, ΕΠΑΣ Ναυπλίου και ΕΠΑΣ Θράκης.

Τα σχετικά με την οργάνωση και λειτουργία των Γραφείων ρυθμίζονται με κανονιστικές πράξεις του υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved