ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Στήλη ψευδών ειδήσεων δημιούργησε το υπουργείο Παιδείας

Proslipsis.gr | Αθήνα 11.3.2018, 09:18

Νέα ήθη επιβάλλει η επέλαση της τεχνολογίας. Ειδική στήλη ψευδών ειδήσεων με τον αγγλικό τίτλο «Fake News» δημιούργησε στον δικτυακό τόπο του το υπουργείο Παιδείας, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει την διασπορά ψευδών ειδήσεων ιδίως μέσω του διαδικτύου.

Στη στήλη αυτή, που όμως τελευταία δεν ενημερώνεται σε ικανοποιητικό βαθμό, δημοσιεύονται θέματα με χαρακτηριστικούς τίτλους, όπως: Περί δήθεν μεταφοράς του Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής από την Άρτα στην Κέρκυρα», «Για την δήθεν απαγόρευση των σχολικών εκδρομών σε διεθνείς οργανισμούς όπως το CERN», «Περί αναγγελίας ίδρυσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής λόγω… πλημμύρας», «Για τη δήθεν κατάργηση των σχολικών εκδρομών στο εξωτερικό».

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved