ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
240 θέσεις ιεροδιδασκάλων συστήνονται στη Θράκη (25/1/07)


Αθήνα 25.1.2007, 14:50
Συνολικά 240 θέσεις ιεροδιδασκάλων Ισλαμικών Θεολογικών Σπουδών για την αρωγή των Μουφτειών στο έργο της θρησκευτικής και πνευματικής καλλιέργειας του Μουσουλμανικού πληθυσμού της Θράκης, συστήνονται με τροπολογία που θα καταθέσει η υπουργός Παιδείας κ. Μαριέττα Γιαννάκου στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών Δημόσιας που αφορά σε ειδικές ρυθμίσεις θεμάτων μεταναστευτικής πολιτικής.

Οι συμβάσεις των προσλαμβανομένων θα είναι εννέα μηνες και θα εξαρτώνται από τις εκάστοτε ανάγκες κάθε μουσουλμανικής κοινότητας, ενώ η επιλογή τους θα γίνεται από πενταμελή επιτροπή η οποία θα αποτελείται από εκπροσώπους των υπουργείων Εσωτερικών, Εξωτερικών και Εθνικής Παιδείας, καθώς και 2 μελών ΔΕΠ ελληνικών Πανεπιστημίων, ειδικών σε θέματα της ισλαμικής θρησκείας μετά από γνώμη του οικείου μουφτή.

Το ύψος των αμοιβών των προσλαμβανομένων καθώς και η διαδικασία και τα γενικότερα προσόντα πρόσληψής τους θα καθοριστούν με υπουργικές αποφάσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved