ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ίδρυση Κέντρων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο Πάρκο Αντώνη Τρίτση και στη Θέρμη

Proslipsis.gr | Αθήνα 15.4.2017, 01:31

Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ιδρύονται στο Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνη Τρίτση στο δήμο Ιλίου Αττικής και στη Θέρμη, σύμφωνα με ισάριθμες αποφάσεις του υπουργείου Παιδείας.

Τα ΚΠΕ θα στελεχωθούν και θα λειτουργήσουν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από το υπουργείο διαδικασίες στελέχωσης, όταν οι υποδομές είναι έτοιμες προς χρήση. Παράλληλα θα υπογραφεί σύμβαση παραχώρησης των εγκαταστάσεων και λειτουργίας των ΚΠΕ μεταξύ των Δήμων Ιλίου και Θέρμης και του υπουργείου, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις των νόμων και των υπουργικών αποφάσεων που διέπουν τη λειτουργία των ΚΠΕ.

Το υπουργείο Παιδείας διατηρεί το δικαίωμα της ανάκλησης των αποφάσεων ίδρυσης των ΚΠΕ, σε περίπτωση που οι Δήμοι δεν ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις που ανέλαβαν.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved