ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Στο Παρίσι ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου

Proslipsis.gr | Αθήνα 23.5.2017, 18:17

Στο Παρίσι μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, για να συμμετάσχει στην Υπουργική́ Διάσκεψη για τον Ενιαίο Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΧΑΕ), που πραγματοποιείται στις 24 και 25 Μαΐου.

Στη διάσκεψη συμμετέχουν περισσότεροι από 60 υπουργοί, 48 από τις χώρες του ΕΧΑΕ και αρκετοί άλλοι από χώρες μη μέλη.
Η γαλλική προεδρία πέρα από την προώθηση των στόχων του ΕΧΑΕ θέτει νέες προτεραιότητες. Δίνει ιδιαίτερο βάρος στο άνοιγμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τα δικαιώματα των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας, τη  φοιτητοκεντρική μάθηση και την αρτιότερη παιδαγωγική κατάρτιση των εκπαιδευτικών.

Ο κ. Γαβρόγλου θα μιλήσει σε δύο συνεδρίες υπουργών, την Παρασκευή 25 Μάιου με θέματα το «διεύρυνση των Πανεπιστημίων και τη διασφάλιση του δικαιώματος των σπουδών σε όλους» και «Θεμελιώδη δικαιώματα και κοινωνική ένταξη».
Τον κ.Γαβρόγλου συνοδεύουν, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος συγκεκριμένων συναντήσεων, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Γιώργος Αγγελόπουλος, η Αναπληρώτρια καθηγήτρια της Νομικής Σχολής Α.Π.Θ./ Προέδρος Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης Ιφιγένεια Καμτσίδου, ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Ερρίκος Χάιμ Βεντούρας, ο Πρόεδρος του Erasmus Student Network Greece Κωστής Γιαννίδης και ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών Παντελής Κυπριανός.

Τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας θα λάβουν μέρους σε σειρά από συνεδρίες για ειδικότερα θέματα και θα έχουν συναντήσεις με αντιπροσωπείες άλλων χωρών.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved