ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Μη... απόπλους εκπαιδευτικών

Proslipsis.gr | Αθήνα 27.9.2018, 11:59

Οι εκπαιδευτικοί που δεν μπόρεσαν να είναι στην ώρα τους στην έδρα νησιωτικών σχολείων λόγω ανέμων και απαγορευτικού ακτοπλοϊκών δρομολογίων... συγχωρούνται αλλά θα πρέπει να προσκομίσουν σχετική βεβαίωση από τα κατά τόπους λιμεναρχεία, που υποβάλλεται με δήλωσή τους στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης όπου αναλαμβάνουν υπηρεσία, μετά τη λήξη του απαγορευτικού απόπλου.

Τα παραπάνω αναφέρει εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας, που επικαλείται την παρ. 3 του άρ. 6 του Ν. 3242/2004 (ΦΕΚ 102 Α’), σύμφωνα με την οποία «υπέρβαση των προθεσμιών συγχωρείται σε περίπτωση ανωτέρας βίας, καθώς και όταν ο ενδιαφερόμενος επικαλείται τη συνδρομή γεγονότων γνωστών στην υπηρεσία».

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved