ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Απλοποίηση διαδικασιών για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Proslipsis.gr | Αθήνα 19.3.2018, 21:08

Από την 1η Απριλίου 2019 καταργούνται τα παρουσιολόγια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΕΠ - ΕΒΠ και αντικαθίστανται από ειδικό έντυπο αποτύπωσης ημερών απουσίας, ενώ εφαρμόζονται ηλεκτρονικές πλατφόρμες που επιτρέπουν την ταχύτατη και με μηδενικό κόστος διακίνηση των πολυπληθών απαιτούμενων διοικητικών και οικονομικών παραστατικών δεκάδων χιλιάδων αναπληρωτών εκπαιδευτικών ΕΕΠ - ΕΒΠ.

Η διακίνηση των παραστατικών  μεταξύ των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και της ΕΔ ΕΣΠΑ του υπουργείου Παιδείας πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας https://invoices.espa.minedu.gov.gr.

Πρόσφατα δημιουργήθηκε η πλατφόρμα https://invoices-schools.espa.minedu.gov.gr, η οποία επιτρέπει την διακίνηση παραστατικών και την επικοινωνία μεταξύ των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και των Σχολικών Μονάδων.

Όλα τα παραπάνω εντάσσονται στο πλαίσιο εφαρμογής διαδικασιών υλοποίησης έργων ΕΣΠΑ, που επιχειρεί η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ – Τομέας Παιδείας του υπουργείου Παιδείας, σε συνεργασία με υπηρεσίες του ΕΣΠΑ του ΥΠΟΙΑΝ. Από την έναρξη του σχολικού έτους 2018-2019 εγκρίθηκαν και εφαρμόζονται οι διαδικασίες απλοποιημένου κόστους για όλα τα έργα ΕΣΠΑ που περιλαμβάνουν απασχόληση αναπληρωτών εκπαιδευτικών/ΕΕΠ/ΕΒΠ προκειμένου να επιτυγχάνεται αποδοτικότερη απορρόφηση των κονδυλίων ΕΣΠΑ, μείωση των διαχειριστικών βαρών και ταχύτερη καταβολή της μισθοδοσίας των εκπαιδευτικών. 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved